vrijdag 25 november 2011

GLU Game Artist & Developer

Sander heeft een gesloten Facebook groep aangemaakt voor onze studenten: GLU Game Artist & Developer. Eerst werden alleen docenten lid, maar vanaf vorige week gingen ook studenten zich melden. 

En nu is het een waar feest geworden, met precies de gewenste interactie. De eerste 2e jaars meldden zich met schetsen, daarna kwamen 3e jaars gelikt werk showen. Waarop de 2e jaars vragen gingen stellen aan de 3e jaars: hoe zijn jullie bezig met het krijgen van een stageplaats? 
De 1e jaars zijn nog niet zo van Facebook, maar dat komt wel (er is rond de 17 jaar een omslag van Hyves naar Facebook). En heel erg leuk: ook alumni melden zich!





En op mijn iPad App Flipboard ziet het er natuurlijk helemaal geweldig uit. 
Het is ook erg goed voor ons docenten om te zien wanneer studenten hiermee bezig zijn. Half 11 vrijdagavond wordt er weer een schets gedownload, met andere woorden: onze studenten zijn veel meer bezig met de opleiding dan we normaliter te zien krijgen!

Sander, Marjolein en ik zijn nu beheerder van deze groep. Volgens mij moeten we ons gaan scholen in het moderatoren van dit soort digitale platforms. Een heel andere manier van omgaan met studenten. Maar wat is het leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten