zondag 11 maart 2012

Twee opdrachten voor Oefenweb

Heel erg leuk: we hebben op dinsdag 6 maart onze eerste ideeën voor de Rekentuin gepresenteerd bij Oefenweb in Amsterdam, met de 2D stagiaires die bij Dutch Game Garden op het Neude zitten. En vrijdag kreeg ik een mail van de PR mevrouw Marlijn Bouwman: ze vonden het een erg goede presentatie, en ja, ze willen graag met onze studenten werken.

Met 2 'echte' opdrachten: één voor de Rekentuin zelf en één voor een nieuwe tuin (nog top secret...) Helemaal te gek, dit was één van mijn conclusies bij mijn literatuuronderzoek: vragen bij de Rekentuin of we niet iets aan de vormgeving mogen doen, want dat ziet er echt niet uit... en dat klopt ook, de vormgeving is bij het psychologisch onderzoek en de geprogrammeerde adaptiviteit echt een restpost geweest.

En ook leuk om te zien hoe de praktische inzet van onze MBO-studenten zo goed overkomt. Joost, de grafische vormgever van Rekentuin, geeft les aan de HvA. En die was erg gecharmeerd van de 'concept in beelden' vergeleken met de 'concept in woorden' die hij de HBO-studenten leert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten