zondag 18 september 2011

Building a Better Teacher

Een interessant artikel in NY Times Magazine over Doug Lemov en zijn boek Teach Like a Champion: 49 Techniques That Put Students on the Path to College. Fascinerende video's, en allemaal docenten die erg fysiek bezig zijn. Met handen, gebaren, lopen, op een of andere manier werkt dat. Boek besteld! Misschien kunnen we naar de lancering in Nederland op 18 januari 2012.

'Teach like a champion' komt eraan

Teach like a champion, 49 technieken om leerlingen te laten excelleren
De bestseller uit de Verenigde Staten over hoe je een topleerkracht wordt, komt ook uit in Nederland. CED-Groep kocht de rechten om het handboek voor succesvolle leerkrachten te vertalen en voorziet- net als Amerika - ook in een bijbehorend trainingsaanbod.

In de Verenigde Staten is Teach like a champion een groot succes, de trainingen én het boek. In 2010 was het ’t best verkochte boek op onderwijsgebied. De lancering van het boek laten wij niet onopgemerkt, op 18 januari organiseert de CED-Groep een conferentie om directieleden en leerkrachten kennis te laten maken met de technieken uit Teach like a champion. Het thema is: top!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten